Gerard Klerk

Bestuurslid

Gerard Klerk
Gerard Klerk Bestuurslid

  Mijn naam is: Gerard Klerk. Ik ben 40 jaar en woon sinds 2001 in Krimpen aan den IJssel.  Ik ben geboren en opgegroeid in Lekkerkerk. Ik ben getrouwd met Tamara en vader van vijf kinderen (1 dochter en vier zonen) . Wij wonen aan de Vijverlaan in een mooie hoekwoning met vrij uitzicht.

  Scholing en ervaring: Ik ben sinds juli 2017 werkzaam bij de VGS. Een organisatie die zich richt op belangbehartiging en ondersteunde dienstverlening op het gebied van administratie en advisering aan scholen. In de rol van manager ben ik de organisatie aan het door ontwikkelen van reactieve organisatie naar een proactieve klant gedreven organisatie.

  Hobby’s en vrije tijd: Ik hou van klassieke en orgelmuziek. Ik speel graag zelf ook orgel. Ik trek er graag op uit met het gehele gezin met de caravan naar Frankrijk

  Interesse in de politiek: Hiervoor heb ik 16 jaar gewerkt bij de Rabobank in diverse functies met name gericht op dienstverlening aan bedrijven en ondernemers. Hierdoor weet ik waar ondernemers in de praktijk tegenaan lopen.

  Voor Krimpen is belangrijk: Voor Krimpen is een goed ondernemersklimaat belangrijk. Een positief vestigingsklimaat waarin ondernemers elkaar versterken. Beperken van de leegstand van de winkelcentra, macht van de verhuurders verkleinen, maar ook het creëren van rust voor kleine detailhandelaren, die veelal alleen een winkel draaien.

  Wat mag er veranderen en wat willen we behouden? Behoud van de zondagsrust blijft voor ons een belangrijke prioriteit.  Wij willen ons niet laten meeslepen in een doorgeslagen 24-uurs economie. De zondag als collectief rustmoment is van grote waarde voor de samenleving.

  Betere bereikbaarheid van onder andere de Stormpolder. Herontwikkeling van het EMK terrein.