21 februari 2022

Verkiezingsprogramma en kandidatenlijst SGP Krimpen bekend

De SGP Krimpen aan den IJssel heeft deze week zijn verkiezingsprogramma IN GOEDE HANDEN gepresenteerd. Het verkiezingsprogramma is opgedeeld in drie hoofdthema’s: Samen LEVEN, Samen WONEN en Samen WERKEN. Verder werden de namen van de 30 SGP-kandidaten bekendgemaakt.

De SGP heeft negen speerpunten benoemd om komende raadsperiode mee aan de slag te gaan. Lijsttrekker Arrèn van Tienhoven: “Bij het hoofdthema Samen LEVEN gaat het om bevorderen van de zondagsrust, huishoudelijke hulp voor wie het echt nodig heeft en het organiseren van jeugdhulp in de eigen omgeving. Bij Samen WONEN pleit de SGP voor meer woningen voor Krimpense jongeren, stevige aanpak woonoverlast en verkeersonveilige situaties aanpakken. Bij Samen WERKEN heeft de SGP als speerpunten een nieuw Crimpenhof, de bouw van de Driestar-Wartburg school en het verdubbelen van zonnepanelen op Krimpense daken.”

Van Tienhoven is blij met de nieuwe lijst. “Onze fractie is gebaat bij het behoud van ervaring en nieuw talent. Onze wethouder Hugo van der Wal staat op nummer 2. De top-10 van onze lijst bestaat uit zeer gemotiveerde inwoners die zich willen inzetten voor Krimpen. Met deze kandidaten is Krimpen in goede handen”. Deze week werd de eerste campagnevideo gelanceerd. Opvallend is het speciale campagnelogo dat het motto IN GOEDE HANDEN uitbeeldt.
Het verkiezingsprogramma van de SGP is de vinden op de website: https://krimpenaandenijssel.sgp.nl/actueel/nieuws/verkiezingsprogramma-in-goede-handen