20 februari 2023

Uitnodiging Verkiezingsavond 6 maart

Op D.V. maandag 6 maart organiseren SGP Zuid-Holland en SGP Krimpen aan den IJssel een werkbezoek en verkiezingsavond. Tweede Kamerlid Kees van der Staaij zal bij beide evenementen aanwezig zijn.

Het werkbezoek zal in het teken staan van verschillende thema’s, waarvoor verschillende locaties aangedaan worden. Zo zal de boerenonderneming van Leo van Erk in Berkenwoude bezocht worden, waar gesproken wordt over de huidige stikstofproblematiek. Vervolgens wordt een ander onderwerp belicht, namelijk migratie. Hiervoor wordt een bezoek gebracht aan een vluchtelingenboot en een school waar Oekraïners les krijgen. Aan het einde van het werkbezoek komt ook de woningproblematiek aan bod, door een bezoek te brengen aan de bouwlocatie Centrum Zuid.

In de avond zal het programma vervolgen met een verkiezingsavond. Deze avond begint om 20:15 en wordt gehouden in de Admiraal de Ruyterschool in Krimpen aan den IJssel. Kees van der Staaij zal hier samen met Nico de Jager en Martin van der Spek spreken over de toekomst van boeren, woningbouw, opvang van vluchtelingen, energietransitie en het waterschap. Uiteraard is er deze avond ook mogelijkheid tot vragen stellen en kunt u persoonlijk in gesprek gaan met de aanwezige sprekers. Alle belangstellenden van harte welkom.